Semoga Allah Beri Pahala Sedekah Pada Orang Yang Klik Iklan Dibawah, Amin..

Tuesday, July 5, 2011

Transformer 3 : Desas Desus Yang Tak Menarik


Kalau dilihat dari trailernya memang hebat, kesan khasnya memang akan mebuat semua orang teruja bila melihatnya.Kami memang berniat untuk melihat filem ini, berkobar - kobar, lebih lebih lagi melihat orang ramai sanggup beratur panjang untuk melihatnya pada awal - awal tayangan. Semua panggung dikerumuni segerombolan peminat Transfomers bagi menyaksikan hasil terbaru Micheal Bay ini.

Photobucket

Belum sempat melihat cerita ini kami telah mendengar beberapa cerita kurang menarik tentang Filem ini.

Rata - rata peminat setelah menyaksikan filem ini tidak berpuas hati dengan jalan ceritanya yang lebih kepada kisah cinta tetapi memuji kesan khas yang digunakan didalam penghasilan filem ini.

Photobucket

Menurut Blog http://www.kakiwayang.com berkata, pihaknya kagum dengan filem ini dan memberi rating 9/10.

“Walaupun kami dengar ramai yang memberi komen jalan cerita agak mengecewakan, pada saya, cerita ini agak menarik sebab masalah yang dibawakan itu sangat berat. Berbanding siri sebelum ini, saya rasa kali ini memang macam betul-betul Autobot patut berputus asa. Masalah itu lebih besar dan lebih kusut,

“Part yang tak best ialah penyelesaian kepada masalah itu. First, satu-satunya sebab Optimus tak mati kat situ ialah kerana Carly telah berjaya mensaiko Megatron (apekah?) hebat sangat awek ni?,

“Then, mudah2 saja robot kecik 2 orang tu masuk dalam kapal Decepticon dan rosakkan semua tanpa die kene belasah lepas tu. Then, digambarkan Bruce sangat la hebat dalam cerita ini kan, sampai nampak x logik? Dan banyak sangat la Sam nak jatuh dalam filem ni dan asek terselamat je kan..haha…,” katanya.

Iklan Supplement Multivitamin Shaklee untuk Kanak-Kanak

Iklan Supplement Multivitamin Shaklee untuk Orang Dewasa

 
Saya Pengedar Sah Produk Shaklee
Produk Kesihatan dan Supplement Lengkap untuk seisi keluarga..

Dapatkan Supplement Multivitamin yang lengkap dengan 28 jenis vitamin dan zat mineral dari hanya RM 45.00* sahaja sebulan.

Limited Stok Siapa Cepat Dia Dapat..

Saya Pengedar Sah Produk Supplement Shaklee 
Wan Zulkifli bin Wan Hanapi 
Shaklee Id : 924142 
sms/call :019-9427541 
COD : Ipoh, Kuala Kangsar, Seri Iskandar, Batu Gajah, Gopeng, dan Sungai Siput, Perak


* Harga tidak termasuk pos, Pack untuk sebulan adalah repack dari pack asal (2 bulan).

Kita perlu supplement kerana kita tidak mendapat khasiat yang sepatutnya dalam pemakanan harian kita. Supplement membantu kita mendapatkan khasiat yang sepatutnya..

No comments:

Post a Comment

Sahabat Iju..