Semoga Allah Beri Pahala Sedekah Pada Orang Yang Klik Iklan Dibawah, Amin..

Wednesday, September 4, 2013

TV 42 inci untuk dijual



Iklan Supplement Multivitamin Shaklee untuk Kanak-Kanak

Iklan Supplement Multivitamin Shaklee untuk Orang Dewasa

 

Saya Pengedar Sah Produk Shaklee


Produk Kesihatan dan Supplement Lengkap untuk seisi keluarga..

Dapatkan Supplement Multivitamin yang lengkap dengan 28 jenis vitamin dan zat mineral dari hanya RM 45.00* sahaja sebulan.

Limited Stok Siapa Cepat Dia Dapat..

Saya Pengedar Sah Produk Supplement Shaklee 
Wan Zulkifli bin Wan Hanapi 
Shaklee Id : 924142 
sms/call :019-9427541 
COD : Ipoh, Kuala Kangsar, Seri Iskandar, Batu Gajah, Gopeng, dan Sungai Siput, Perak

* Harga tidak termasuk pos, Pack untuk sebulan adalah repack dari pack asal (2 bulan).

Kita perlu supplement kerana kita tidak mendapat khasiat yang sepatutnya dalam pemakanan harian kita. Supplement membantu kita mendapatkan khasiat yang sepatutnya..

Wednesday, August 21, 2013

Sharizat Dilantik Menjadi Penasihat di Jabatan Perdana Menteri






Tahniah Iju ucapkan kepada Kak Jat atas perlantikan diatas, dengan harapan kesilapan yang lepas tidak diulangi lagi..

tapi hutang tetap hutang..hutang tetap kene bayar..

Sedangkan pemimjam PTPTN pun sampai kene senarai hitam kalau gagal bayar balik, pinjaman x sampai pun 20k untuk Diploma..

Baca tentang perlantikan Sharizat ni di Malaysian Insider

http://my.news.yahoo.com/shahrizat-not-ministry-says-women-family-community-development-050635796.html?.tsrc=yahoo..


Iklan Supplement Multivitamin Shaklee untuk Kanak-Kanak

Iklan Supplement Multivitamin Shaklee untuk Orang Dewasa

 

Saya Pengedar Sah Produk Shaklee


Produk Kesihatan dan Supplement Lengkap untuk seisi keluarga..

Dapatkan Supplement Multivitamin yang lengkap dengan 28 jenis vitamin dan zat mineral dari hanya RM 45.00* sahaja sebulan.

Limited Stok Siapa Cepat Dia Dapat..

Saya Pengedar Sah Produk Supplement Shaklee 
Wan Zulkifli bin Wan Hanapi 
Shaklee Id : 924142 
sms/call :019-9427541 
COD : Ipoh, Kuala Kangsar, Seri Iskandar, Batu Gajah, Gopeng, dan Sungai Siput, Perak

* Harga tidak termasuk pos, Pack untuk sebulan adalah repack dari pack asal (2 bulan).

Kita perlu supplement kerana kita tidak mendapat khasiat yang sepatutnya dalam pemakanan harian kita. Supplement membantu kita mendapatkan khasiat yang sepatutnya..

Monday, July 29, 2013

Testimoni 1 Meal Shake Shaklee - Minuman ganti susu formula

Testimoni Sendiri :

Iju beli Meal Shake sebenarnya untuk bersahur sepanjang bulan Puasa,

Tak pernah terfikir pun untuk bagi kat Muaz Meal Shake tu

Tetapi pada 23/7/2013 iaitu 2 hari sebelum gaji susu Muaz habis..Muaz minum susu Dulac langkah 2, waktu tu dah malam, lagipun belum gaji, lagi 2 hari nak gaji..

Muaz mengamuk ngamuk lapar..langsung Muaz tak dapat nak tidur..menangis je sepanjang malam..

Poket kering tak mampu nak beli susu Muaz..

Iju pun bertawakkal dengan Allah..amik 2 sudu Meal Shake masuk dalam botol susu Muaz..


Alhamdulillah habis Muaz minum, biasanya Muaz akan bangun semula waktu sahur lebih kurang pukul 5 untuk minum susu balik tapi alhamdulillah Muaz tidur lena sampai pukul 9..

Bangun tidur pun tak minta susu lagi sampai pukul 12 tgh hari..baru la minta susu balik dan Iju bagi lagi 2 sudu Meal Shake Shaklee

Rekod biasanya Muaz akan minta susu setiap 4 jam tapi ni lebih dari 14jam Muaz tahan..

Alhamdulillah kenyang betul Muaz dengan Meal Shake..

untuk makluman semua Muaz berusia 10 bulan waktu ni

Muaz ni kalau tak dapat susu, mengamuk tuhan je yang tahu, bergegar satu rumah..Besar dah anak ayah rasa macam baru semalam Muaz lahir...

Dengan Meal Shake anak anda akan lebih kenyang, lebih riang hati kita pun senang..

Penerangan Ringkas Produk Shaklee - Meal Shake Shaklee

Meal Shake Shaklee
  • Menu sarapan hebat, mengandungi protien, kalsium, serat dan 19 vitamin dan mineral yang seimbang termasuk 9 amino asid yang diperlukan oleh badan.
  • Makanan segera yang sedap dan sihat, rendah kolestrol dan rendah lemak
  • Mudah disediakan, juga boleh dijadikan menu sahur (digalakkan campur dengan ESP dan Performance)
  • Sesuai untuk kanak-kanak yang tak suka makan sayur bagi memberikan khasiat vitamin dan mineral yang seimbang..
HARGA : RM 113.00 

Sunday, July 21, 2013

Penerangan Ringkas Produk Shaklee - ESP : Soy Protien Isolate Powder

ESP Shaklee
  • Membekalkan 14g protein dalam setiap sajian, protien penting untuk membina sel-sel penting badan.
  • Mengandungi 500mg Kalsium setiap hidangan..
  • Membantu meningkatkan susu ibu (milk booster)
  • Menjadikan kulit cantik berseri dan anjal serta memulihkn pigmentasi
  • Sangat sesuai dijadikan sarapan pagi, bancuh dengan minuman legemaran anda, memberikan tenaga yang panjang..
HARGA : RM 150.00
Cadangan : Bancuh 3 sudu ESP dengan susu atau minuman kegemaran.

*Jangan bancuh dengan air panas, suhu 40 darjah keatas bolah mematikan protien

Penerangan Ringkas Produk Shaklee - Alfalfa Complex

Alfalfa Complex Shaklee..
  • Membantu dalam penyusuan ibu (milk booster)..
  • Mengandungi Vitamin A, E, U, B6, K,dan D..
  • Mengandungi 30mg Kalsium dalam setiap biji..
  • Membersihkan darah dan usus..
  • Menyah toksik dalam badan..
  • Kaya dengan klolofil, membantu memberikan kesihatan secara menyeluruh..
HARGA : RM 53.75 (S) / RM 97.50 (L)
(pek kecil mengandungi 330 biji dan yang besar mengandungi 700 biji)

Cadangan makan 10 biji satu hari



Wednesday, July 17, 2013

Tuesday, July 16, 2013

Penerangan Ringkas Produk Shaklee - Vivix

Vivix Shaklee - Tonik Anti Penuaan..
  • Produk anti penuaan terulung - The Best in the market
  • Menyokong kesihatan seluruh anggotan badan..
  • Memberikan tenaga seperti muda semula..
  • Kesemua khasiat produk Shaklee ada dalam satu botol Vivix
  • Meningkatkan tahap tenaga dan memperbaiki sel pada tahap selullar
Harga Pasaran : RM 475.00
Cadangan minum satu sudu sehari boleh tahan selama sebulan

Penerangan Ringkas Produk Shaklee - GLA Complex Shaklee

GLA Complex Shaklee
  • Mengurangkan kulit mengelupas,penyakit kulit dan gatal2 akibat kencing manis
  • Berkesan menangani kemurungan, kesakitan payudara dan masalah berkaitan PMS
  • Menangani masalah sakit ketika datang haid
  • Membantu kesuburan wanita (sesuai untuk wanita yang sukar hamil)
  • Menangani masalah haid tidak teratur (irregular period)
  • Mengimbangi hormon insulin dan mngawal kolestrol (sesuai untuk orang kencing manis)
Harga Pasaran : RM 91.25
Cadangan : Makan sebiji sekali 2 kali sehari

Cara Nak Halau Tikus Dari Rumah


Promosi Shaklee Julai 2013 - GLA Complex Shaklee

GLA Complex Shaklee Beli 6 Percuma 1


Promosi Shaklee Bulan Julai ni, bulan ramadhan dan bulan tujuh orang melayu cakap...

Friday, July 12, 2013

FAQ Tentang Cinch Shake Mix Shaklee

Soalan-soalan lazim yang sering ditanya tentang Cinch Shake Mix Shaklee..

Cinch Shake Mix Shaklee datang dengan 3 perisa yang lazat

Monday, July 8, 2013

Friday, July 5, 2013

Cara Nak Kurus Dengan Cinch Shake Mix Shaklee


Cinch Shake Mix Shaklee ni direka khas bagi menggantikan makanan harian kita yang sgt tidak sihat, disamping dapat mengawal pengambilan lemak, Cinch Shake Mix Shaklee ni dapat memberikan kesemua zat, khasiat yang badan kita perlukan setiap hari...

Thursday, July 4, 2013

Masalah Untuk Buang Air Besar ?

Buang Toksin Dalam Badan Dengan Herb Lax Shakee

Detox dengan Herb Lax Shaklee

Herb Lax adalah antara supplement Shaklee yang paling laris, baru je Shaklee restok minggu lepas dan tak pun sampai 2 hari stok dah habis lagi, dan Shaklee terpaksa restok sekali lagi. Herb Lax Shaklee sangat terkeneal dengan keberkesanannya Menyah Toksin dalam badan kita . Ia lebih dikenali sebagai detox. Apa itu detox? Nak tahu?

 Herb Lax Mengandungi 120 biji tablet dalam satu botol.

Pasangan Remaja Bogel Berasmara Ditempat Awam


Tuesday, June 11, 2013

Dijampi Hingga Hilang Dara


Klang: Bermula dengan urusan menjual kad tambah nilai telefon prabayar, seorang pekerja kedai serbaneka akhirnya menjadi perempuan simpanan kepada lelaki pertengahan usia selepas mendakwa dijampi dan diberi minum ubat seri wajah.

Luahan Suami, Isteri Berzina Dengan Ayah Sendiri

Gambar Hiasan


ALOR SETAR: “Saya melihat sendiri isteri saya dan ayah berpelukan masuk ke dalam sebuah kondominium. Ketika itu, lidah saya kelu dan tidak dapat digambarkan remuknya perasaan saya.“Tak sangka ayah melakukan perkara terkutuk dengan menjalinkan hubungan dengan isteri saya,” keluh seorang lelaki selepas membongkar perlakuan jijik dua individu yang amat disayanginya.

Yang Mana Satu Jadi Pilihan Hati?


Agak-agaknya yg mana satu yg korang suka?

Monday, June 10, 2013

Promosi Meal Shake Jun 2013


- Anak anda sering sembelit?
- Anak anda kurang selera makan?
- Anak anda tak suka makan sayur?
- Anak anda sering sakit/batuk/selsema?
- Anda terlalu kurus?

10 Model Kereta Telah Turun Harga



Sahabat Iju..