Semoga Allah Beri Pahala Sedekah Pada Orang Yang Klik Iklan Dibawah, Amin..

Saturday, March 21, 2015

Perlekeh hudud sama macam perlekeh Allah




Tahniah Kerajaan kelantan diatas usaha untuk menegakkan hukum Allah,

Dan tahniah diatas kesepakatan kesemua ahli DUN tanya mengira parti kesemua menyokong usul huhud ini.

Tak perlu peduli dengan orang bukan islam yang tak menerima hukum islam dan tak menjadi pelik jika mereka menolaknya.

Sedang kan agama kita pun mereka tolak, inikan pula hukum islam lagi la mereka tidak suka.

tapi kesian untuk orang islam yang terang terang menolak hudud, kalau tolak saja tak pa siap buat video untuk tunjukkan yang betapa jahilnya dia dalam agama.


Dia mempersoalkan kenyataan MB kelantan, "mempersoalkan hudud tiada iman"

Kenyataan tu tiada salahnya, maksud iman adalah yakin kepada Allah termauklah yakin kepada semua yang Allah suruh kita buat.

Dia memang tiada iman kerana secara terang tidak mengamalkan suruhan Allah untuk menutup aurat dan mempersendakan hukum yang Allah buat.

Allah pencipta kita semua, yang maha bijaksana, tiada yang boleh mempersoalkan hukum Allah..

Semoga Allah mengampunkan dia

Wednesday, September 4, 2013

TV 42 inci untuk dijual



Iklan Supplement Multivitamin Shaklee untuk Kanak-Kanak

Iklan Supplement Multivitamin Shaklee untuk Orang Dewasa

 

Saya Pengedar Sah Produk Shaklee


Produk Kesihatan dan Supplement Lengkap untuk seisi keluarga..

Dapatkan Supplement Multivitamin yang lengkap dengan 28 jenis vitamin dan zat mineral dari hanya RM 45.00* sahaja sebulan.

Limited Stok Siapa Cepat Dia Dapat..

Saya Pengedar Sah Produk Supplement Shaklee 
Wan Zulkifli bin Wan Hanapi 
Shaklee Id : 924142 
sms/call :019-9427541 
COD : Ipoh, Kuala Kangsar, Seri Iskandar, Batu Gajah, Gopeng, dan Sungai Siput, Perak

* Harga tidak termasuk pos, Pack untuk sebulan adalah repack dari pack asal (2 bulan).

Kita perlu supplement kerana kita tidak mendapat khasiat yang sepatutnya dalam pemakanan harian kita. Supplement membantu kita mendapatkan khasiat yang sepatutnya..

Wednesday, August 21, 2013

Sharizat Dilantik Menjadi Penasihat di Jabatan Perdana Menteri






Tahniah Iju ucapkan kepada Kak Jat atas perlantikan diatas, dengan harapan kesilapan yang lepas tidak diulangi lagi..

tapi hutang tetap hutang..hutang tetap kene bayar..

Sedangkan pemimjam PTPTN pun sampai kene senarai hitam kalau gagal bayar balik, pinjaman x sampai pun 20k untuk Diploma..

Baca tentang perlantikan Sharizat ni di Malaysian Insider

http://my.news.yahoo.com/shahrizat-not-ministry-says-women-family-community-development-050635796.html?.tsrc=yahoo..


Iklan Supplement Multivitamin Shaklee untuk Kanak-Kanak

Iklan Supplement Multivitamin Shaklee untuk Orang Dewasa

 

Saya Pengedar Sah Produk Shaklee


Produk Kesihatan dan Supplement Lengkap untuk seisi keluarga..

Dapatkan Supplement Multivitamin yang lengkap dengan 28 jenis vitamin dan zat mineral dari hanya RM 45.00* sahaja sebulan.

Limited Stok Siapa Cepat Dia Dapat..

Saya Pengedar Sah Produk Supplement Shaklee 
Wan Zulkifli bin Wan Hanapi 
Shaklee Id : 924142 
sms/call :019-9427541 
COD : Ipoh, Kuala Kangsar, Seri Iskandar, Batu Gajah, Gopeng, dan Sungai Siput, Perak

* Harga tidak termasuk pos, Pack untuk sebulan adalah repack dari pack asal (2 bulan).

Kita perlu supplement kerana kita tidak mendapat khasiat yang sepatutnya dalam pemakanan harian kita. Supplement membantu kita mendapatkan khasiat yang sepatutnya..

Monday, July 29, 2013

Testimoni 1 Meal Shake Shaklee - Minuman ganti susu formula

Testimoni Sendiri :

Iju beli Meal Shake sebenarnya untuk bersahur sepanjang bulan Puasa,

Tak pernah terfikir pun untuk bagi kat Muaz Meal Shake tu

Tetapi pada 23/7/2013 iaitu 2 hari sebelum gaji susu Muaz habis..Muaz minum susu Dulac langkah 2, waktu tu dah malam, lagipun belum gaji, lagi 2 hari nak gaji..

Muaz mengamuk ngamuk lapar..langsung Muaz tak dapat nak tidur..menangis je sepanjang malam..

Poket kering tak mampu nak beli susu Muaz..

Iju pun bertawakkal dengan Allah..amik 2 sudu Meal Shake masuk dalam botol susu Muaz..


Alhamdulillah habis Muaz minum, biasanya Muaz akan bangun semula waktu sahur lebih kurang pukul 5 untuk minum susu balik tapi alhamdulillah Muaz tidur lena sampai pukul 9..

Bangun tidur pun tak minta susu lagi sampai pukul 12 tgh hari..baru la minta susu balik dan Iju bagi lagi 2 sudu Meal Shake Shaklee

Rekod biasanya Muaz akan minta susu setiap 4 jam tapi ni lebih dari 14jam Muaz tahan..

Alhamdulillah kenyang betul Muaz dengan Meal Shake..

untuk makluman semua Muaz berusia 10 bulan waktu ni

Muaz ni kalau tak dapat susu, mengamuk tuhan je yang tahu, bergegar satu rumah..Besar dah anak ayah rasa macam baru semalam Muaz lahir...

Dengan Meal Shake anak anda akan lebih kenyang, lebih riang hati kita pun senang..

Penerangan Ringkas Produk Shaklee - Meal Shake Shaklee

Meal Shake Shaklee
  • Menu sarapan hebat, mengandungi protien, kalsium, serat dan 19 vitamin dan mineral yang seimbang termasuk 9 amino asid yang diperlukan oleh badan.
  • Makanan segera yang sedap dan sihat, rendah kolestrol dan rendah lemak
  • Mudah disediakan, juga boleh dijadikan menu sahur (digalakkan campur dengan ESP dan Performance)
  • Sesuai untuk kanak-kanak yang tak suka makan sayur bagi memberikan khasiat vitamin dan mineral yang seimbang..
HARGA : RM 113.00 

Sunday, July 21, 2013

Penerangan Ringkas Produk Shaklee - ESP : Soy Protien Isolate Powder

ESP Shaklee
  • Membekalkan 14g protein dalam setiap sajian, protien penting untuk membina sel-sel penting badan.
  • Mengandungi 500mg Kalsium setiap hidangan..
  • Membantu meningkatkan susu ibu (milk booster)
  • Menjadikan kulit cantik berseri dan anjal serta memulihkn pigmentasi
  • Sangat sesuai dijadikan sarapan pagi, bancuh dengan minuman legemaran anda, memberikan tenaga yang panjang..
HARGA : RM 150.00
Cadangan : Bancuh 3 sudu ESP dengan susu atau minuman kegemaran.

*Jangan bancuh dengan air panas, suhu 40 darjah keatas bolah mematikan protien

Penerangan Ringkas Produk Shaklee - Alfalfa Complex

Alfalfa Complex Shaklee..
  • Membantu dalam penyusuan ibu (milk booster)..
  • Mengandungi Vitamin A, E, U, B6, K,dan D..
  • Mengandungi 30mg Kalsium dalam setiap biji..
  • Membersihkan darah dan usus..
  • Menyah toksik dalam badan..
  • Kaya dengan klolofil, membantu memberikan kesihatan secara menyeluruh..
HARGA : RM 53.75 (S) / RM 97.50 (L)
(pek kecil mengandungi 330 biji dan yang besar mengandungi 700 biji)

Cadangan makan 10 biji satu hari



Wednesday, July 17, 2013

Sahabat Iju..