Semoga Allah Beri Pahala Sedekah Pada Orang Yang Klik Iklan Dibawah, Amin..

Thursday, August 11, 2011

Ops Ramadan Oleh GaySec

Photobucket

Kumpulan Hackers yang menggelarkan diri mereka gaysec telah berazam untuk mendedahkan identiti disebalik Makcik Hajjah Sitt Alwuzara...

Title: OpsRamadhan: membongkarkan identiti `Makcik Hajjah Sitt AlWuzara` part01 Date: 1 Ogos 2011

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua, sebelum ini kami pernah berjanji yang kami tidak akan melakukan sebarang aktiviti yang melibatkan pengodaman dan ujian keselamatan sempena menghormati bulan puasa yang mulia ini... namun begitu, di bulan yang mulia ini kami ingin membuat sedikit amal jariah iaitu, kami ingin mendedahkan kepada semua siapakah manusia yang menggelarkan dirinya..

Makcik Hajjah Sitt AlWuzara Hasil "rayauan" kami di internet dan juga hasil 0day yang kami perolehi terhadap beberapa laman sosial, kami telah berjaya mengenali dan mengetahui siapakah manusia jahanam ini. Jadi, apa yang akan kami bongkarkan ini adalah merupakan hadiah kepada individu2 mahupun pihak2 tertentu yang bertungkuslumus mengesan siapakah manusia jahanam ini. Kami akan dedahkan sikit demi sedikit informasi mengenai siapakah dia, dengan siapa dia bekerja, pihak mana yang dia sokong, dan apakah tujuan dia berbuat demikian.

Percayalah semua..dia lakukan ini bukan kerana ingin menjadi terkenal, tetapi dia lakukan dengan niat untuk mengancam dan mencabar perlembagaan negara kita! Kami selaku rakyat Malaysia yang bersemangat patriotik, sama sekali tidakan akan membenarkan rancangan jahat mereka yang ingin mengganggugugat keamanan dan kebebasan yang kita semua telah perolehi selama ini. Kami benar2 tidak menyangka akan kewujudan puak2 sebegini yang berniat hendak mencabar perlembagaan dan kedaulatan undang2 negara kita hanya kerana mereka adalah golongan bodoh yang tidak reti berfikir!

Manifesto mereka yang terlibat dalam menyokong manusia jahanam ini ialah mereka ingin kerajaan menggubal kembali perlembagaan mengenai hak rakyat dalam isu yang berkaitan dengan kebebasan beragama dan tidak beragama. Lagipun apa yang ada di twitter, blog WP, dan di facebook mereka suatu ketika dahulu pun sudah jelas matlamat dan tujuan mereka tanpa kita perlu mendapatkan manifesto mereka.

Kepada semua yang ternanti2kan informasi seterusnya.. apakah yang akan kalian lakukan sekiranya kalian dapat mengesan dimana tempat tinggal manusia jahanam ini? Kami benar2 ingin mendapatkan feedback yg memuaskan dari pihak kalian. Kami difahamkan bahawa terdapat puak2/individu2 extremist yg berniat hendak mengancam terhadap manusia jahanam ini. Kami faham akan tindakan kalian tersebut adalah merupakan satu jihad dan apa2 sahaja yang kalian sifatkan sebagai mempertahankan kesucian agama Islam. Terserahla..namun apa sahaja tindakan dari pihak kalian kami di gaysec sama sekali tidak akan bertanggungjawab. Kami sudah pun membuka pintu untuk kalian, selebihnya terpulangla kepada kalian untuk melangkah masuk atau terus tercegat di depan pintu yang kami bukakan ini.. Nantikan informasi dari kami yang seterusnya..;D

Sumber : gaysec.net

Artikel Berkaitan :

Nor Alene Tan Bt Kahlid Bukan "Makcik hajjah Sitt Al-Wuzara"?

Laporan polis oleh Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara

1 comment:

Sahabat Iju..