Semoga Allah Beri Pahala Sedekah Pada Orang Yang Klik Iklan Dibawah, Amin..

Thursday, June 23, 2011

Ibu Panggang Anak Berusia 6 Minggu Dalam Microwave Oven

Photobucket
     
Seorang perempuan berusia 29 tahun ditangkap Selasa (21/6/2011) setelah hasil penyelidikan menunjukkan bayinya mengalami luka bakar akibat dipanggang dalam oven microwave. Demikian dilapor Fox News, Rabu (22/6/2011).

Ibu bernama Ka Yang ditangkap dan ditahan tanpa wang jaminan di Sacramento County Jail, Sacramenton, California, Amerika Syarikat (AS). Ia ditangkap tiga bulan kemudian setelah bayinya yang baru berusia enam minggu bernama Mirabelle Thao-Lo ditemukan mati di rumah keluarga pada 17 March lalu.

Polis menggambarkan bayi itu mengalami luka akibat panas yang luar biasa. Seorang polis wanita bernama Laura Peck mengatakan penangkapan itu memakan waktu yang sangat panjang untuk mencari tahu penyebab dari kematian itu dan mencuba menghubungkannya dengan kes yang sama. Ada tiga kes lainnya di mana ibu sanggup memanggang bayinya dalam oven di sejumlah negara bahagian antara lain Dayton (Ohio), Galveston (Texas), New Kent County (Virginia).

“Ini kes yang sangat jarang. Luka yang disebabkannya unik dan ada tiga kes lainnya yang sama dengan kes ini. Anak-anak dipanggang dalam oven microwave,” kata Peck. Peck menambahkan, polis tidak tahu apa motif pembunuhan itu dan Yang belum memiliki pengacara. “Kami belum boleh memberikan pemeriksaan mental. Ini tergantung pengadilan dan tak ada yang tahu apa yang terjadi di rumah itu kecuali dia dan bayinya,” kata Peck, lagi.

 
Saya Pengedar Sah Produk Shaklee
Produk Kesihatan dan Supplement Lengkap untuk seisi keluarga..

Dapatkan Supplement Multivitamin yang lengkap dengan 28 jenis vitamin dan zat mineral dari hanya RM 45.00* sahaja sebulan.

Limited Stok Siapa Cepat Dia Dapat..


Saya Pengedar Sah Produk Supplement Shaklee 
Wan Zulkifli bin Wan Hanapi 
Shaklee Id : 924142 
sms/call :019-9427541 
COD : Ipoh, Kuala Kangsar, Seri Iskandar, Batu Gajah, Gopeng, dan Sungai Siput, Perak

* Harga tidak termasuk pos, Pack untuk sebulan adalah repack dari pack asal (2 bulan).

Kita perlu supplement kerana kita tidak mendapat khasiat yang sepatutnya dalam pemakanan harian kita. Supplement membantu kita mendapatkan khasiat yang sepatutnya..

No comments:

Post a Comment

Sahabat Iju..