Semoga Allah Beri Pahala Sedekah Pada Orang Yang Klik Iklan Dibawah, Amin..

Sunday, June 26, 2011

Bohsia: Jangan Pilih Jalan Hitam 2009

Photobucket

Bohsia: Jangan Pilih Jalan Hitam ialah sebuah filem aksi Malaysia yang dikeluarkan oleh Skop Productions pada tahun 2009. Filem yang dibintangi Nabila Huda, Syamsul Yusof, Salina Saibi, Shaheizy Sam, Aaron Aziz, dan Diana Danielle ini merupakan kali kedua Syamsul Yusof menyandang peranan pengarah dan penulis lakon layar selepas memasuki persada perfileman negara menerusi filem Evolusi KL Drift pada tahun 2008.

Filem yang menelan belanja RM1.5 juta[1] ini mengetengahkan unsur-unsur gejala negatif seperti mat rempit, bohsia, salah guna dadah dan seks luar nikah, maka dikenakan klasifikasi 18PL (penonton berusia bawah 18 tahun dilarang menonton atas sebab unsur ganas, seks, dan kebudayaan) oleh pihak Lembaga Penapisan Filem. Filem ini dibuka kepada umum di lebih 60 pawagam di Malaysia dan Singapura pada 23 April 2009.

Filem Bohsia: jangan Pilih Jalan Hitam dicalonkan untuk anugerah Filem Terbaik di Festival Filem Malaysia ke-22.Iklan Supplement Multivitamin Shaklee untuk Kanak-Kanak

Iklan Supplement Multivitamin Shaklee untuk Orang Dewasa

 
Saya Pengedar Sah Produk Shaklee
Produk Kesihatan dan Supplement Lengkap untuk seisi keluarga..

Dapatkan Supplement Multivitamin yang lengkap dengan 28 jenis vitamin dan zat mineral dari hanya RM 45.00* sahaja sebulan.

Limited Stok Siapa Cepat Dia Dapat..

Saya Pengedar Sah Produk Supplement Shaklee 
Wan Zulkifli bin Wan Hanapi 
Shaklee Id : 924142 
sms/call :019-9427541 
COD : Ipoh, Kuala Kangsar, Seri Iskandar, Batu Gajah, Gopeng, dan Sungai Siput, Perak


* Harga tidak termasuk pos, Pack untuk sebulan adalah repack dari pack asal (2 bulan).

Kita perlu supplement kerana kita tidak mendapat khasiat yang sepatutnya dalam pemakanan harian kita. Supplement membantu kita mendapatkan khasiat yang sepatutnya..

No comments:

Post a Comment

Sahabat Iju..