Semoga Allah Beri Pahala Sedekah Pada Orang Yang Klik Iklan Dibawah, Amin..

Wednesday, September 28, 2011

Rahsia Melalui Wajah

Photobucket

DAHI

* Anda mempunyai dahi yang berkerut-kerut secara tegak di antara mata? Kerut tersebut menunjukkan bahawa anda mendorong diri kuat bekerja dan bertujuan kesempurnaan dalam semua hal.
* Kerut tunggal yang mendatar di antara mata anda. Kerut mendatar tersebut menunjukkan bahawa anda seorang yang bertanggungjawab. Anda mesti dapat tahu cara untuk meringankan beban anda.


TELINGA

* Telinga anda jabing ( ni cabang kot..aku tak tau jabing ni ape)? telinga tersebut menunjukkan bahawa akal anda tidak biasa. Anda cerdik-pandai tapi anda juga seorang yang keras hati.
* Telinga anda runcing? Menunjukkan bahawa anda tidak sebagai berapa baik hati. Anda cerdik dan kreatif.

CUPING TELINGA

* Kerut tegak di cuping telinga anda? Berjaga-jaga untuk masalah jantung, anda perlu menjaga diri lebih baik.
* Cuping telinga anda bersambung dengan rusuk kepala? Anda suka mengarah dan memberi perintah. Orang lain melihat anda seorang yang berfikiran dangkal.

BULU KENING

* Bulu kening anda bertemu di tengah? Jangan ambil pusing hal-hal kecil. Akal anda selalu sibuk dan agak sukar untuk anda bersenang-lenang. Jangan selalu berkecil hati dan sedih.
* Bulu kening anda selalu tidak teratur dan liar? Bulu kening tersebut menggambarkan akal anda agak huru-hara dan tidak biasa. Anda boleh tidak berbudi. Anda boleh melihat segi semua dalam setiap isu yang mana mencampurkan anda dalam banyak pertengkaran. Selepas berkhayal berusia 30-an tahun, akhirnya anda mengatur diri sendiri dan berjaya.

MATA

* Mata anda berdekatan satu sama lain? Anda mempunyai pendekatan hidup sempit dan begitu berkira sangat. Walau bagaimana pun agak kurang sabar, anda boleh menilaikan dunia sekeliling anda dengan tepat dan menggunakan pengetahuan tersebut dengan baik.
* Mata anda berjauhan satu sama lain? Anda seorang penyabar dan berfikiran luas. Walau bagaimana pun, anda mudah ditipu juga dan bila hal berlaku buruk, anda selalu emosi.
* Mata anda ke dalam? Anda berwaspada dan pendiam. Walau bagaimana pun anda agak romantik, anda selalu realistik dalam percintaan. Biasanya anda berjaya setelah 30-an.
* Mata anda tersembul? Anda teguh hati dan egotistik. Anda benci jika anda dipotong oleh orang lain.

HIDUNG

* Berada bentuk seperti bola kecil di hujung hidung? Anda seniman atau seniwati dan anda menghargai mutu dan kecantikkan.
* Di hujung hidung anda berbentuk seperti bawang? Anda merindukan kesejahteraan dan anda menjadi seorang pengumpul.


MULUT

* Sudut mulut anda melengkung ke atas walaupun anda tidak tersenyum? Bererti anda selalu sedia mendengar yang terbaik daripada orang. Anda bersikap positif dan jarang bersendiri.
* Mulut anda melengkung ke bawah secara semulajadi? Anda bersikap mudah putus asa dan anda mencurigai kebanyakan apa yang anda dengar. Anda rasa tidak sangat rasa kecewa karena anda telah menjangkanya dari awal. Kebahagiaan datang agak lewat di hidup anda yang bermula lewat 40-an.

GIGI

* Berada ruangan di antara gigi depan anda? Anda berani dan sanggup menanggung risiko. Tetapi anda selalu mengubah fikiran.
* Anda mempunyai dua gigi depan yang besar?Menggambarkan anda degil, tidak sabar dan perlu selalu diyakinkan.

DAGU

* Dagu anda runcing? Anda suka menguasai. Cerdik dan peka dan agak kepala angin. Anda benci menerima perintah tanpa kejelasan kukuh.
* Dagu anda lemah? Anda suka kepada keamanan. Anda lebih suka mengikut perintah daripada memberinya. Anda menghindari konflik walau apa pun terjadi. Bahayanya iaitu kekurangan cita-cita dan tidak bersedia untuk bersara.

TAHI LALAT

* Tahi lalat berwarna kemerah-merahan selalu tanda keuntungan, mana saja munculnya.
* Tahi lalat gelap lebih sial, khususnya kalau mengubah bentuknya atau besarnya.
* Kalau tahi lalat mengubah bentuknya atau besarnya, beritahu doktor anda dan minta nasihat. Boleh ada tanda awal kanser kulit..
* Di tepi rambut: Kekayaan.
* Di antara bulu kening: Kebijaksanaan.
* Di hujung hidung: Kekayaan anda selalu bawah ancaman.
* Di bahagian dalaman telinga: Anda berbakat dan panjang umur.
* Di pipi sebelah kanan: Kehidupan anda berjaya.
* Di pipi sebelah kiri: Anda rajin.
* Di setiap pipi: Anda akan berjaya selepas bekerja keras.

Iklan Supplement Multivitamin Shaklee untuk Kanak-Kanak

Iklan Supplement Multivitamin Shaklee untuk Orang Dewasa

 

Saya Pengedar Sah Produk Shaklee


Produk Kesihatan dan Supplement Lengkap untuk seisi keluarga..

Dapatkan Supplement Multivitamin yang lengkap dengan 28 jenis vitamin dan zat mineral dari hanya RM 45.00* sahaja sebulan.

Limited Stok Siapa Cepat Dia Dapat..

Saya Pengedar Sah Produk Supplement Shaklee 
Wan Zulkifli bin Wan Hanapi 
Shaklee Id : 924142 
sms/call :019-9427541 
COD : Ipoh, Kuala Kangsar, Seri Iskandar, Batu Gajah, Gopeng, dan Sungai Siput, Perak

* Harga tidak termasuk pos, Pack untuk sebulan adalah repack dari pack asal (2 bulan).

Kita perlu supplement kerana kita tidak mendapat khasiat yang sepatutnya dalam pemakanan harian kita. Supplement membantu kita mendapatkan khasiat yang sepatutnya..

No comments:

Post a Comment

Sahabat Iju..