Semoga Allah Beri Pahala Sedekah Pada Orang Yang Klik Iklan Dibawah, Amin..

Wednesday, September 28, 2011

Eksklusif : Video Pra Perkahwinan Nabil & Zira, Raja Lawak Menjadi Raja Sehari.

Photobucket

Seperti yang dijanjikan dalam trailer minggu lepas, video penuh pra perkahwinan Nabil & Zira kini boleh ditonton secara eksklusif di laman OHBULAN!

Video pra perkahwinan Nabil & Zira yang berdurasi 6:10 minit ini menjanjikan satu kelainan yang anda tidak pernah lihat dalam mana-mana perkahwinan selebriti yang lain. Bagaikan satu filem pendek, video berkonsepkan “Raja Lawak Menjadi Raja Sehari” ini membawa penonton bergelak tawa dengan gaya-gaya Nabil meminang Zira sebagai isterinya.

“Kami memang sengaja rakamkan video ini dalam versi yang santai supaya peminat turut merasai perasan Nabil yang gementar ketika meminang Zira. Lagi pun, ini memang impian Nabil yang inginkan perkahwinannya kelihatan ceria dan menyeronokkan,” jelas pengurus Festival Pengantin, Reza.

Video arahan Lukman Hakim dengan bantuan krew LHMediaTv turut menitikberatkan penggunaan teknologi iPad dalam plot cerita peminangan Nabil & Zira. Kalau nak tahu apa cerita selanjutkan, kena’lah tonton video selepas ini ya! -Eksklusif di OhBulan


Saya Pengedar Sah Produk Shaklee

Produk Kesihatan dan Supplement Lengkap untuk seisi keluarga..

Dapatkan Supplement Multivitamin yang lengkap dengan 28 jenis vitamin dan zat mineral dari hanya RM 45.00* sahaja sebulan.

Limited Stok Siapa Cepat Dia Dapat..


Saya Pengedar Sah Produk Supplement Shaklee 
Wan Zulkifli bin Wan Hanapi 
Shaklee Id : 924142 
sms/call :019-9427541 
COD : Ipoh, Kuala Kangsar, Seri Iskandar, Batu Gajah, Gopeng, dan Sungai Siput, Perak

* Harga tidak termasuk pos, Pack untuk sebulan adalah repack dari pack asal (2 bulan).

Kita perlu supplement kerana kita tidak mendapat khasiat yang sepatutnya dalam pemakanan harian kita. Supplement membantu kita mendapatkan khasiat yang sepatutnya..Nabil & Zira :: save the date from lhmediatv on Vimeo.

No comments:

Post a Comment

Sahabat Iju..